Selvbetjening

 

På grund af  COVID-19 (Corona-virus) modtager klinikken, foreløbig kun akutte patienter . Ingen patienter skal møde op uden forudgående telefonisk kontakt. Det er heller ikke muligt at bestille en tid på hjemmesiden.  

Der kan ringes på tlf. 96108700.

Mange kontakter i øjeblikket egen praktiserende læge eller lægevagten med spørgsmål om coronavirus. Den nye digitale corona-test kan hjælpe dig med at vurdere, om du skal kontakte egen læge, lægevagten eller blive hjemme og se tiden an.

Link til den digital coronatest:  https://www.rm.dk/

 

 

Ved at trykke på selvbetjenings-knappen her på siden, får du mulighed for at

  • Bestille tid (Dette er ikke muligt i øjeblikket pga. COVID-19)
  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen
  • Læse beskeder fra lægen

For adgang:

Vælg Log ind uden NemID

Du skal udfylde cpr-feltet og adgangskode-feltet som du altid har gjort.

Tryk på “Send bekræftelseskode”

Via e-mail vil du få tilsendt en KODE

Indtast kode i feltet

Nu er du klar til at forny recepter, skrive til lægen og booke konsultationstid m.m.

 

 

Du kan læse nærmere om brugeroprettelsen herunder:

Brugeroprettelse

Tryk på “SELVBETJENING”. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegne.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger) Samt en verifikationskode der sendes med mail så snart du trykker på linket, udfyld boksen med verifikationskoden og du kan nu bruge hjemmesiden aktivt.