CORONA

RING ALTID FØRST

Du må IKKE møde op uden aftale. Du kan fortsat kontakte os telefonisk 96108700 eller på mail via min læge app eller på vores hjemmeside www.96108700.dk . Lægerne har telefontid mellem 08.00-08.45.

TELEFON OG VIDEO

Du kan opleve, at konsultation med lægen bliver erstattet af samtale over telefon eller video.

KONSULTATION

Hvis det er nødvendigt med undersøgelse eller kontrol af din sygdom, vil du stadig blive tilbudt en konsultationstid i klinikken eller et sygebesøg. Du må IKKE have symptomer på corona eller andre luftvejsgener.

KOM TIL TIDEN

Hvis du får tid til konsultation, så kom helst alene og præcis til tiden. Hvis du har brug for ledsager, må vedkommende ikke være forkølet, have feber, hoste eller andre symptomer på Corona virus. Vi opfordre til max. 1 forældre pr. barn.

MISTANKE OM CORONAVIRUS

Du kan ikke komme til konsultation i lægehuset, hvis der er mistanke om coronavirus. Har du symptomer på luftvejsinfektion, eller oplever du vejrtrækningsbesvær, skal du ringe til os, vi vurderer, om du skal undersøges på sygehuset.

VACCINATION MOD LUNGEBETÆNDELSE

Der tilbydes gratis vaccination mod 23 forskellige lungebetændelser for alle patienter over 65 år. Ring og booke tid på 96108700.

PODNING FOR CORONAVIRUS

Det er nu muligt at blive podet for coronavirus uden henvisning fra egen læge. Du skal blot gå ind under coronaprover.dk og booke en tid.

Hvis du har symptomer på coronavirus er det muligt at blive henvist af egen læge.